loading

Jouw tuin
Onze passie
Contact Specialist in sierbestrating
Afspraak is Afspraak Contact Professioneel Puur Vakwerk Contact Specialist in sierbestrating

Specialist in tuinbestrating

Het aanleggen van (tuin-)bestrating is een vak apart. Handyman Heeze is specialist op dit gebied en kan je ondersteuning bieden vanaf advies vooraf, inmeten, grondwerk, leggen en afvoeren van het puin.

Grondwerk

Voordat er bestrating gelegd kan worden, moet er nogal wat gebeuren. Denk hierbij aan het verwijderen van oude bestrating of planten, het afgraven van tuingrond, eventueel het leggen van electra of hemelwaterafvoer leidingen, het aanvoeren en verdichten van straatzand en het op de juiste hoogte en onder de juiste helling brengen van de ondergrond (afschot). Handyman Heeze kan in dit alles in de juiste uitvoering voorzien met gebruik van moderne gereedschappen en machines. Ook de bijbehorende logistiek kunnen wij voor onze rekening nemen.

Bestrating aanleggen

Het aanleggen van bestrating is vakwerk. Je moet rekening houden met de juiste afwatering om problemen bij regen te voorkomen, alles moet perfect vlak en stevig liggen en het moet er natuurlijk superstrak en mooi uitzien. Tel hier de verschillende soorten bestrating bij op (zoals betontegels, keramische tegels, klinkers, cobblestones enz) die elk op een andere manier gelegd en verwerkt moeten worden en je begrijpt dat alleen vaklui je het gewenste resultaat zullen brengen dat jaren meegaat. 

Bekijk hier onze bestratingsprojecten

architeck-subscribe-image
Maak vrijblijvend een afspraak
en kijk wat Handyman Heeze voor jou kan betekenen